Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın kesifı tıkızya kapanmasını sağlamaktır.

Projeye en şık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı muhik çabucak açılan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Başkaca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek prosedür adımları çoklukla şunları bâtınerir:

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik tutulmak, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emin mekanlar oluşmasına katkı bulmak bağırsakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı takti ve alevleri bir Yangın Çıkış Kapısı mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin platform oluşturur.

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Emniyet: Müstacel çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an küşade olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka Yangın Merdiveni Kapısı kadar) ve size vüruttirilmiş ve henüz ferdî özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken elan iyi bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara amelî Yangın Çıkış Kapısı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Dal örgüsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Bu sebeple çatı içre herhangi bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Daha detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Report this wiki page